Leerlingen van Scholengroep Pontes, BEDANKT!

3-6-2024

Al 6 jaar loopt mevrouw Melissen mee met de Roparun. Dit doet ze samen met haar voetbalteam ‘SV Sprundel (Team #102)’. Maar wat is de Roparun eigenlijk?

 

De Roparun is een evenement waarbij in estafettevorm van Parijs naar Rotterdam wordt hardgelopen, ongeveer 520 kilometer. In drie dagen tijd lopen er om-en-om acht lopers, dag en nacht. Ze krijgen ondersteuning van twee fietsers, die de lopers de weg wijzen. Gelukkig zijn de lopers en de fietsers niet alleen. Er zijn fysio’s die masseren bij pijntjes, busjes die ze vervoeren als ze niet lopen of fietsen en mensen van de catering die zorgen voor het eten en drinken voor onderweg.

 

Waarom doet mevrouw Melissen hier dan aan mee? De Roparun haalt geld op voor mensen met kanker. Niet om mensen met kanker beter te maken, maar juist om het leven van de mensen met kanker wat dragelijker te maken. Zo zorgt de Roparun voor bijvoorbeeld leuke dagjes weg voor families, voor koppelbedden in hospices, voor pruiken, voor knuffels voor kinderen met kanker, noem maar op! Mevrouw Melissen en haar team hebben familieleden of vrienden verloren aan kanker… Daarom wil mevrouw Melissen zo veel mogelijk geld ophalen voor dit mooie doel.

 

Dit jaar hebben jullie voor een heel groot bedrag gezorgd voor dit mooie doel. Mevrouw Melissen is super trots en blij dat ze vanuit de leerlingen van Scholengroep Pontes €1700 euro over kan maken naar de Roparun. Namens mevrouw Melissen en haar team, BEDANKT!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.