Musical tovert Goese Lyceum om tot East High

14-6-2023

GOES – Het Goese Lyceum, locatie Oranjeweg, verandert voor de schoolmusical in ‘East High’. Leerlingen uit alle klassen van mavo, havo en vwo, en hun docenten, toveren de aula woensdag en donderdag om tot theater en schitteren in High School Musical.

De musical gaat over middelbare scholieren van de East High School. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam Wildcats, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school, komen erachter dat ze een verborgen passie delen. De Theaterfanaten proberen dit te blokkeren, maar de Nerds en de Wildcats doen er alles aan om de gedeelde passie van Troy en Gabriëlla te doen slagen.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.